2011. július 13., szerda

FONTOS BEJELENTÉS!

Sziasztok!
Probléma adódott! Egy olyan nagy probléma, hogy még én is sírásban törtem ki.:'(:@
Az összes meglévő fejezet, amit írtam (Katonás, Edward Jennys 1-2 rész) Mind már a múlté. Ugyanis miután újratették a gépet a vírusirtó, amit rátettek, szépen törölte. A Win7 pedig mikor betettem a pendrive-om(azon voltak a részek) már akkor sem engedte megnyitni a mappát, amikben voltak a fejezetek és a történetek. Pluszban a könyv, amit elkezdtem, az is odalett. Szerintem annak már kampec.
Késni fogok mindkettővel, ebben biztos vagyok. Mire mindent megszerzek... És újra elkezdem a 18. fejezetet a Lehetetlen is lehetségesből... Aztán a katonásnak is neki kell ugranom és ez mind idő lesz. Nem tudom mennyi. Igyekszem vele, de nem tudok időpontot mondani.
Sajnálom!:'(

U.I.: Annyira ki vagyok akadva, hogy azt el nem tudom mondani! :@ Olyan szinten vagyok mérges, hogy... :@ :@

2 megjegyzés:

 1. Kedves Gicus!

  Nagyon szeretem ezt a történetet, és már annyiszor olvastam újra és újra....
  Sajnálom, hogy elveszett az eddigi írásod, de ha jól gondolom, azon volt a másik történeted fejezetei is.
  Ne haragudj, de nekem eléggé furcsa, hogy a másik történetedet tudtad folytatni, ezt pedig csak néha vagy egyáltalán nem is folytattad.
  Ha úgy gondolod, hogy nem akarod folytatni a történetet, inkább szüntesd meg a blogot, és ne húzzuk egymás idegeit ezzel.
  Mert mert ez eléggé furcsa, hogy a másik történetet folytatod, és ennél a sztorinál pedig nem is emlékszel semmire, amit leírtál.
  Ne haragudj ezért, de nagy kedvencem a történet, és olyan kiábrándító hogy amikor fellépek az oldalra, semmi nem vár itt.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Heather!

  A másik történetemet azért tudtam folytatni, mert az megvan freeblogon. Nem mindent írok át, bár van sok minden, ami kiveszek, és átírom.
  Hidd el, be akarom fejezni a történetet, és be is fogom. De egyszerűen úgy összejött minden. Írom a részt folyamatosan. De ez teljesen más világ, mint a másik.
  Nem akarom húzni senki idegét, mert régebben nem késtem, de valahogy ez megváltozott... :S Nem örülök neki, mert tudom, hogy ezek miatt fordulnak el tőlem az olvasóim, és igazuk is van.
  De van egy jó hírem viszont. Egy másik gépen megtaláltam azt a fejezetet, amit elfelejtettem. Nem kell előröl kezdenem, csak folytatnom.
  Tudom, és sajnálom, igyekszem a részt hozni, és hosszabbat írni, vagy esetleg dupla részt hozni kárpótlásul a késésért.

  VálaszTörlés